All-in-one Kurumsal v2 Hazır

All-in-one Kurumsal serisi, V2 sürümü ile artık daha yetenekli bir hale geldi ve daha şık bir görünüme kavuştu.

Bu sürümde e-ticaret yetenekleri artırılarak Garanti Bankası sanal pos, iyzico ve paypal gibi ödeme altyapıları eklendi. Ayrıca yönetim panelinde özet niteliğinde satış grafikleri de satışlarınızı takip etmenize yardımcı oluyor.


Detaylı İncele

Genel Özellikler

- Kullanıcı Dostu Arayüz
Bootstrap 3 tabanlı responsive özellikli sade ve kullanıcı dostu arayüz

- Çok Dilli Mimari
Sistem Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma hazır şekilde gelmektedir. Panelden istediğiniz farklı bir dili aktif ederek, tek dosya çevirisi ile ekleme yapabilirsiniz.

- Esnek SEO ve Link Yapısı
Url yapısını birkaç dakikada tamamen dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Üstelik tüm sayfalar için title, description ve keywords gibi meta'ları tanımlayabilirsiniz.

- Açık Kaynak Kodlu
Script %100 oranında açık kaynak kodludur. Dilediğiniz değişikliği yapabilir ve kendi sitelerinizde kullanabilirsiniz.

- Güçlü Altyapı
Yii Framework 2.0 tabanlı, MVC mimarisi ile kodlanmış modüler sistemde, yüzlerce satırlık dosya içinde kaybolmadan kolayca değişiklik yapabilirsiniz. Dilerseniz varsayılan olarak gelen MySql veritabanı motorunu MsSQL, Oracle, PostgreSQL veya SQLite gibi motorlarla bile değiştirebilirsiniz.

- Tema Seçeneği
Sistem aynı Wordpress ve Joomla gibi sistemlerde olduğu şekilde bir template sistemi üzerine inşa edilmiştir. Çekirdek kodlarına hiç dokunmadan yeni bir tasarım ekleyebilir ve üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.

- Önbellekleme Özelliği
İster PHP dosyalarını, ister veritabanı sorgularını Apc, MemCache, DummyCache, XCache gibi önbellek sistemleriyle güçlendirip sitenizi yoğun trafik altında bile hız kaybı olmadan yayınlamaya devam edebilirsiniz.

- Opsiyonel Sanal Pos Seçeneği
Paypal, Iyzico, Garanti Sanal Pos ve Havale ile ödeme seçeneklerinin yanına dileyen müşterilerimiz için EST sanal pos ve PayU kurulumu da yapabilmekteyiz.